CERITA TERKINI KLIK DI HALAMAN UTAMA

"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG KE LAMAN URUT TRADISI "

Urut tradisional lelaki

Urut tradisional lelaki
urut tradisional melayu

Wednesday, May 17, 2017

Urut tradisional kuala lumpur, untuk lelaki saja, tengkuk, bahu, belikat , belakang, pinggang, pinggul kaki dan semua anggota badan.

Sekarang berada di Kuala Lumpur 18 May khamis hingga 25hb atau 26hb May ini sahaja.  Tarikh mengurut di Negeri Sembilan  nanti saya update semula, alamat lokasi sekarang ada dibawah,

Nak tengok peta lokasi sila klik image tengah urut kaki disebelah kanan sidebar (Note: lokasi itu untuk pesakit yang berada sekitar Negeri sembilan saja)

Jenis urut

Urut seluruh badan
urut ni satu badan termasuk memulihkan anggota yang sakit, letih, sengal lengoh, bisa, sakit pinggang jalan bertongkat atau terbongkok2 sebab sangat sakit dan lain2.

Urut batin/lemah syahwat
urut khas kalau bermasaalah syahwat dan cepat, hanya lemah je bukan untuk besar, kecik dan sebagainya.

Upah

Badan RM 70
Batin RM 70
Kedua2 diatas RM 100

Urut anggota tertentu saja, contohnya tangan atau kaki saja, dan lain2 yang sakit, upah sesuka hati.

Waktu operasi

8 pagi hingga lewat malam ikut keadaan semasa
Waktu rawatan terbaik ialah pagi, petang dan malam. Tengahari pun boleh juga,

Tempat urut

Tempat atau lokasi mengurut sekarang di no 38 Jalan A/U 4/6 Taman sri keramat tengah


Kesan

Kesan sangat  best, sedap ringan dan lega bagi anggota yang sakit sebelumnya.

Kongsi lokasi....Guna waze, google map atau wassup untuk share location.

Telepon atau wassup 012-2948937 Encik Arie 

Tarikh berada dialamat di Negeri Sembilan

Akan update kemudian.

Hanya perkhidmatan yang tertera ditawarkan, lain dari yang disebut tak ade. Dont play2. Tkasih.